09 mars 2009

Hallon och guldstjärnor

Oj, dålig bloggare *slår mig på fingrarna*.
Mina dagar kantas av lite oro pga av att jag inte riktigt vet vad jag ska göra med mitt liv, just nu så lutar det som sagt åt Balettakademien.
Betalar 400kr/timme i sånglektioner, letar danskurs frenetiskt och har typ nada på kontot. Dessutom (om jag mot all förmodan faktiskt skulle komma in, hehe) så kostar skolan 46000 kr per läsår. Känns rätt saftigt.


I alla fall. Jobbar lite, vilket faktiskt håller mig frisk i huvudet. Måste hitta ett jobb där jag kan få jobba mer än 15h/vecka, som jag i snitt gör nu. C'est ne pas bon. Not at all. Idag var det så skönt i vårsolen. Satt i t-shirt (pyjamasen, haha) och bara njöt. I alla fall. Min kamerasladd vill inte bli funnen, så det blir inga nytagna bilder idag, tyvärr. Puss på er som läser och kommenterar! <3

Här är jag på min student förra sommaren. En av mina bästa dagar någonsin, tror jag.
Bilderna över här är från min bal. Inte en av mina bästa dagar. På alla kort ser jag helt plufsig ut (jag tycker det är snyggt med lite curves, bara så ni vet, men jag ser gravid ut på MÅNGA av korten, inte okej) Mitt hår var i alla fall FIERCE! När jag ser det svallet på sista bilden, så saknar jag det, banne mig.

Nu blir det lite skrivande, tänkte bli erkänd författare nu. Haha. Vi får väl se.
Puss och hej. /A

1 kommentar:

Anonym sa...

du hade en så fin klänning på studenten inte sådär kritvit som alla andra!

okej förstår dina argument för att inte komma, bättre än många andras^^ den filmades men gud vet hur det blev. Det gick bra, folk i publiken ringde till smp men de "hade för mycket att göra" haha